Bram Nauta

 

Ruim 27 jaar in ‘het vak’. Vanuit zijn passie waarde te creëren voor klanten, medewerkers, leveranciers, de maatschappij en aandeelhouders heeft Bram veel mensen in beweging gebracht.  
‘Nauwkeurig, maatwerk, altijd, waarom, netwerk, verder denken, dienstbaar’, woorden die bij Bram passen.

 

06 53 670 985

bram@plusnauta.nl

 

PlusNauta is een wendbaar, weerbaar team van professionals met samen bijna 50 jaar relevante werkervaring. Wij willen elke dag een beetje beter zijn. En eigenzinnig, een beetje anders. Dat onderscheidt de klant, de bijeenkomst, ons. Standaard is er al voldoende.
‘Een beetje eigenzinnig, want standaard is er al voldoende’

Marieke Danhof

 

Marieke Danhof werkt ruim 10 jaar bij ons team. ‘Mensen en diversiteit’ zorgen voor de passie in haar werk. Ze schakelt tussen informatie ophalen en geven, zorgt voor dialoog. ‘Doener, energiek, vrolijk, wanneer wil je ’t hebben’, woorden die bij Marieke passen.

 
LinkedIn Petra

 06 51 941 976

 

Chantal Teunissen

 

‘To the point’, structuur, betrouwbaar en gezellig. Het zijn woorden die Chantal bij zichzelf vindt passen. Wij ook.
Daarnaast is Chantal loyaal. Dat blijkt wel uit het feit dat ze na 12 jaren van afwezigheid voor de tweede keer in dienst is gekomen bij PlusNauta.
‘Omdat het vak me nooit heeft losgelaten….”, zei ze toen we spraken over een openstaande vacature. Wij Chantal ook niet, daarom is ze weer terug.
Gevraagd naar haar passie antwoorde ze “onze klanten verrassen en ontlasten”. Met haar gedrevenheid en nuchter blik weten wij zeker dat dit gaat lukken.

 

LinkedIn chantal

06 47 87 47 44

 

Benieuwd naar ons werk?

Lees dan ons magazine

PlusNieuws of bekijk de

aftermovies!